Udruženje na 8. Međunarodnom Sajmu sporta

25. novembar 2019. godine – Udruženje za sportsku rekreaciju radnika pokrajinskih organa uprave posetilo je štand Asocijacije Sport za sve Srbije koja je predstavila široku lepezu svojih programa i aktivnosti u okviru 8. Međunarodnog Sajma sporta. Pod sloganom „Sajam sporta spaja sve(t)“, sportska manifestacija održana je u hali 1 Beogradskog sajma, u periodu od 22-24. novembra 2019. godine, u organizaciji Sportskog saveza Srbije i pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Pred velikim brojem posetilaca, sportskih radnika i predstavnika Nacionalnih granskih sportskih saveza, sportskih legendi, šampiona i promotera zdravih stilova življenja, uz medijsku podršku prezentovani su najznačajniji rezultati srpskog sporta, a najmlađi su se upoznali sa više od 60 sportova kroz 30 aktivacionih zona. Na međunarodnom događaju bili su i gosti iz zemalja regiona i kraljevine Saudijske Arabije. Na svečanom otvaranju, prisutnima su se obratili gospodin Davor Štefanek – predsednik Sportskog saveza Srbije i gospodin Božidar Maljković – predsednik Olimpijskog Komiteta Srbije, nakon čega je gospodin Vanja Udovičić – ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije zvanično otvorio 8. Međunarodni Sajam sporta.

Predsednik Asocijacije Sport za sve Srbije, Branko Vujović ugostio je potpredsednika i generalnog sekretara našeg Udruženja, Maneta Mirkovića i Marka Adamovića.